arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Populaarsus Pärnus

Pärnu Linnas tuleb eraldi vaadata kohalike inimeste eelistusi ja inimesi, kes soetavad endale suvitukorteri.

Populaarseim elupiirkond suvituskorteriks on kesklinna ja rannarajooni korterid. Tihtilugu on korterid soetatud investeeringu eesmärgil. Korterid üüritakse suvel välja lühirendina, september – mai lõpp pikemaajalisema üürina. Selline killustatus aastaringselt on Pärnu kinnisvara üürituru suuresti tekitanud olukorra, kus pikemaajalisi (al. 1 aasta) kortereid on turul vähem, kui on nõudlus. Sellest on tingitud Pärnu linna algatus 18 korteriga üürimja arendamise Ülejõe linnaosas.

Kohalik elanik elab hea meelega Mai elurajoonis ja viimastel aastatel on edukaks osutunud Ülejõele ehitatud uusarenduste korterid.

Pärnus on populaarseks arenduspiirkonnaks kujunenud kesklinna poolne jõeäärne elurajoon. Sinna on viimastel aastatel ehitatud, ehitamisel ja kehtestatud detailplaneeringutega võimalik rajada uusarendusi. Mitmed korrusmajad on arendamisel Mai – ja rannarajoonis.

Õnneks on Pärnu Linna elanike arv püsinud viimastel aastatel suhteliselt stabiilsena. Mitmed ettevõtted on rajanud või laiendanud oma tegevust Pärnus. KOV soosib ettevõtlust. See annab Pärnu kinnisvaraturule täiendava tõuke ja kindlustunde.
Kahjuks on viimastel aastatel vähenenud välismaalaste (eelkõige soomlaste) ostuhuvi Pärnu korterite vastu. Järelturul on tavapärasest rohkem kortereid, milled omanikud on välismaalased.

Tutvu Pärnu kinnisvaraturu objektidega siin