arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tõeline maiuspala urbanistlikku luksust ja kesklinna mugavusi hindavale inimesele – Paldiski mnt 5 ja 7

Domus Kinnisvara müüb koostöös YIT Ehitusega Tallinna vanalinna naabruses asuvaid uusi eksklusiivseid kahe- kuni neljatoaliseid kortereid.

Kaks efektse ja loodussõbraliku välisilmega kortermaja sobituvad kenasti miljööväärtusliku Toompea ja seda ümbritseva Toompargi vahetusse lähedusse ja eristuvad teistest sarnastest projektidest tänu suurepärasele asukohale ning soliidse välimusele. Kassisaba piirkond on tõesti ideaalne elukoht inimesele, kes hindab elukoha valikul turvalisust, looduslähedust, kesklinna mugavust, kvaliteeti ning miljööväärtuslikku elukeskkonda ja ajalugu täis armsaid tänavaid otse Tallinna vanalinna külje all.

Paldiski mnt 5 ja 7 on projekteeritud koostöös Rein Murula Arhitektuuribürooga.

Majade viimistlemisel on kasutanud tumedat telliskivimustriga fassaadipaneeli, mis annab korterelamutele väärika ilme – samas kui rõdude õhulised klaaspiirded ja miniatuursed prantsuse rõdud lisavad hoonetele luksuslikku elegantsi. Paldiski mnt 5 on 6-korruseline korterelamu kokku 34 korteriga. Majas on kaksteis 2-toalist, kakskümmend 3-toalist ja kaks 4-toalist korterit. Paldiski mnt 7 on 4-korruseline maja kokku 13 korteriga. Majas on seitse 2-toalist, kolm 3-toalist ja kolm 4-toalist korterit.

Valdav osa kortereid on klassikaliste lahendustega, sissepääsuga trepikojast. Erilahendustega korterid paiknevad hoovimaja esimesel korrusel ja neil on sissepääs otse väljast. Viimastel korrustel asuvad avarate terrassidega korterid on aga tõeline leid nii perekondadele kui ka urbanistlikku luksust hindavatele inimestele.

Krunt ümbritsetakse piirdeaiaga ning territooriumil teostatakse ehitusjärgselt haljastus. Istutatakse puud ja põõsad ning rajatakse laste mänguväljak koos liivakastiga. Parkimislahendusena on olemas maa-alune parkla ning kinnistul asuv välisvalgustuse ja autokohtade märgistusega väliparkla, kuhu pääseb otse Paldiski maanteelt läbi puldiga avatava värava.
Mõned märksõnad, mis ilmestavad kõige paremini nii asukohta kui ka maju:

Vastupidav, kvaliteetne, mugav, läbimõeldud, avar

  • Raudbetoonist vundamendile rajatud hoonete karkass ja korteritevahelised seinad on monoliitbetoonist. Fassaadi kattematerjalina on kasutatud “igaveseks kiviks” nimetatud rasksulavast savist saksa klinkertellist;
  • Majas on soome tüüpi puitalumiinium aknad;
  • Igas korteris on eraldiseisev soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Korteri õhuvahetus on puldi abil reguleeritav vastavalt soovidele ja vajadustele;
  • Sanitaar-keraamika Villeroy ja Boch´lt ja segistid Hansgrohe´lt;
  • Välisukse lukustus – YALE Doorman Digitaalne Võtmevaba turvalukk;
  • Kõik radiaatorid on varustatud termostaadiga, et toatemperatuur oleks optimaalne ja tarbimine säästlik.

Väga hea asukoht, vanalinna lähedus

Üle tee asub Meriton Grand Conference & Spa Hotell, kus on Spordiklubi ja Kohvik Mademoiselle. Lähedal on Kelmiküla lasteaed kui ka Jakob Westholmi Gümnaasium , bussi- ja trollipeatused, mis tagavad mugava ühenduse teiste linnaosadega. Vanalinn koos oma elu ja meluga on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel.

Tervislik eluviis

Piirkonna muudavad aastaringselt elavaks Tallinna olulised vaatamisväärsused ja põnevad kultuuriüritused (Tuleskulptuuride Meistrivõistlused talvel, suvel Lillefestival Tornide väljaku pargis jne). Samas pakub varjukas Toompark privaatsust ja rahustavat rohelust – suvel saab Shelli tiigi kaldal nautida päikesepaistet, talvel aga tiigil uisutada. Lastega peresid rõõmustavad pargis korralikud mänguväljakud, jalutajaid aga arvukad istumiskohad.

Rohkem infot: http://www.paldiski5ja7.com

Lisainfot jagavad lahkelt Domus Kinnisvara sõbralikud maaklerid:

Gerli Valgma 5560 6495

Hiie Tamm 5556 3916