arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Aasamäe kodud endises mõisavallas

Ääsmäe on vana ajalooga küla, mille pärliks on aastasadu olnud Ääsmäe mõis ning just mõisa suursuguse põlispuudeallee servale kerkib uus elamukvartal.

Suurarenduse esimeses etapis valmivad kaks ridaelamut, mõlemas 6 korterit, energiaklassiga A.

Hooned on arhitektuuriliselt keskkonda sobivad, tänapäevastele nõuetele vastavad, madala energiatarbega ehitised.

Majad on kiviseinte ja kivikatusega. Seintele lisatakse täiendav soojustus ja fassaad kaetakse dekoratiivkiviga. Katusele paigaldatakse päikesepaneelid.

Haljastatud kinnistu on piiratud aiaga ja iga boksi juurde jääb kasutada ca 400 m2 õueala.

Sissesõidutee sillutatakse tänavakiviga. Kõigil boksidel on suur rõdu, terrass, panipaik terrassil ja autovarjualune. Ridamajade juurde rajatakse elektriauto laadimispunkt.

Elamispinnad on 4-5 toalised, 102,5 m2 kuni 140,7 m2, mugava planeeringuga, avarate vannitubadega ja igas korteris on saun.

Toasooja ja sooja tarbevee saab läbi keskonnasäästliku maakütte.

Hea hinna ja kvaliteedisuhtega kodusi jagub vaid kaheteistkümnele perele! Kiirematel ostjatel on võimalus ise valida siseviimistlus.

Ääsmäel on tore lastel kasvada! Siin on rahu ja turvalisus. Siin on vaheldusrikas loodus, siia mahub künkaid, padrikuid ja põllumaid, Ääsmäed läbib Maidla jõgi, metsas ja rabas leiab põnevaid radu ja loodusande. Siin on kokkuhoidev kogukond, loodud on Ääsmäe Külakogu, kelle põhilisteks tegevusteks on olnud ühistegevuse ja ürituste korraldamine, sealhulgas jaanituli, Jüriöö jooks, rabamatkad, aastavahetuse pidu, pööripäeva klubiõhtud jne jne. Ühisettevõtmisena on rajadud endise mõisapargi alale viljapuupark, mille uhkemaks ehteks on 100 kirsipuud.

Külaplatsil toimuvad erinevad üritused, siin on seikluspark, lauatennis, saab harrastada DiscGolfi, on talvised suusarajad ja palju muud vabaaja veetmiseks. Ääsmäel on nii lasteaed, kui ka põhikool. Olemas on kõik eluks vajalik, raamatukogu, noortekeskus, pood ja seda kõike 15- minutilise autosõidu kaugusel pealinnast!

Vaid tervisliku jalutuskäigu kaugusele jääb bussipeatus Harutee, mida läbib päeva jooksul paarkümmend erinevat bussi, enamus neist linnadevahelised Tallinn-Pärnu ja Tallinn Haapsalu liinid.

Majad on kolimisvalmis uue, 2020 aasta jaanuaris.

Võta ühendust ning uudista enda uue kodu kohta lisa:

Liia Laid
liia.laid@domuskinnisvara.ee
+372 527 9992

https://www.aasamae.domuskinnisvara.ee/