arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Paepargi kortermajad – kodud, mis ulatuvad kõrgustesse

Selle aasta aprillis alustas REMET uue arendusprojekti ehitusega , mille käigus rajatakse Paepargi elamurajooni Peeter Pere Arhitektid OÜ poolt projekteeritud kortermajad aadressiga Paepargi 50/1 ja Paepargi 50/2. Kokku valmib 107 korterit. Majad valmivad 2020.a.

Tänase päeva seisuga võime öelda, et ehitustempo on olnud oodatust kiirem. Reaalne majade valmimistähtaeg on suvi 2020. Ka müügitempo on olnud oodatust kiirem ja kõikidest korteritest julgelt üle 1/3 on müüdud.

Paepargi sarikapidu toimus 13.septembril. See pidu oli suursündmus, mis tähistas väga tähtsat etappi ja ühtlasi  ka oli väga oluline, et tänada tublisid ehitajaid. Kõrvu jäid Aivar Lehtmetsa sõnad:”Mulle meeldib ehitada maju mis ulatuvad kõrgusesse, sa näed koheselt oma töö tulemust ja see tekitab väga hea tunde”.

Peale paljude kiidusõnade ehitajate tööle kiideti ka heade tulemuste eest müügiinimesi. Ühiselt sai maitstud häid toite ja istutud ühises lauas, nii ehitajad-müüjad, külalised, kui ka juhtkond. Päev oli igati korda läinud ja lõpetas töönädala üleva meeleoluga.

Kõige paremini on müüdud suured 4-toalised 8 korruselises majas. Korteri planeering on avar ja seal on palju valgust. Korterid on ligi 100 m2 suurused. Nende korteri akendest kõrgematelt korrustelt avanevad vaated Pae järvele, linnale ja ka Tallinna sadamale. Nüüdseks on kõik korterid müüdud. Vabu 4-toalisi kortereid on veel 14 korruselises majas madalamatel korrustel. 14 korruselise maja korterid on samamoodi avarad, hea planeeringuga ja vaadetega.

Hästi on läinud ka 1-toaliste müük. Kõik korterid on müüdud. 2-3 toalisi on kõige rohkem ja valikus on mitme erineva planeeringu- ja vaadetega korterid. Kõige populaarsemad on 3-toalised korterid mis on vaatega Vanalinnale, Tallinna sadamale ja merele. Eriti ilus päikeseloojangu vaade avaneb just nende korterite akendest.

Siseviimistluspakettidest kõige populaarsem on olnud MARMOR. Valikus on MARMOR, SILVER, ELEGANT. Korterites on kas vann või dušš. Nüüdseks on ehitus nii kaugel, et valida enam ei saa. Ehitaja poolt on määratud milline siseviimistlus antud korteris on ja kas on vann või  dušš.

Kui Sinul tekkis huvi ja sind paelub Paepargi ümbritsev roheline elukeskkond koos kauni pargi ja järvega, siis võta minuga ühendust. Saame minna koos ka kohapeale kauneid vaateid uudistama ja asukohaga lähemalt tutvuma. Samuti saate uudistada Paepargi kortereid siit