arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kes on ärikinnisvara konsultant ja kuidas ta saab teile kasulik olla?

Alustades küsimusest, kes on ärikinnisvara konsultant, võiks teda võtta ettevõttele samasuguse partnerina nagu seda on raamatupidaja või jurist – professionaal omas valdkonnas, kes muudab ettevõtte tegevuse ja toimimise sujuvamaks. Kinnisvaramaastik on tema elustiili osa – linnas ringi liikudes on ta oma mõtetes kinnisvara juures, jälgides tähelepanelikult, kus keegi asub või kuhu üks või teine ettevõte võiks sobituda.

Kuidas kasutada ära kinnisvarakonsultandi oskusi ja teadmisi, mis eelise see annab ning kuidas ta saab teie jaoks kasulik olla?

Konsultandi töö on palju enamat kui lihtsalt kinnisvarast piltide tegemine ja kuulutuste ülespanek – need on tegevused mis välja paistavad, kuid suurem töö jääb esialgu pealtnäha märkamatuks. Konsultandi tegevuste hulka kuuluvad veel näiteks kinnisvaraturul saadaolevate pindade ja omavalitsuste üldplaneeringutega süvitsi tutvumine, detailplaneeringute läbivaatamine ja analüüs, ettevõtetele sobilike pakkumiste välja otsimine, klientidega kohtumised, projektide esmane finantsanalüüs ja palju muud. Võttes endale partneriks kinnisvara konsultandi saate te ligi tema proffesionaalsele oskusteabele ja kompetensile.

Kinnisvarakonsultandi töö ja fookus keerlevad ümber kinnisvara, ta elab ja hingab endasse kinnisvara. Ettevõtja fookuseks on seevastu ettevõtte juhtimine ja arendamine, iga lisategevus mis ei ole otseselt seotud ettevõtte arendamisega on ettevõttele kulu. Siinkohal on oluline usaldus ja pidev suhtlus konsultandi ja ettevõtja vahel kogu koostöö vältel – avatud suhtlus loob eelduse selleks, et konsultant mõistab, mida ettevõte soovib ja vajab, tagades parima tulemuse.

Professionaalne konsultant õpib tundma teie ettevõtte kultuuri, olemust ja klientuuri. Miks on see oluline?

Põhjused ruumide vahetamiseks võivad olla erinevad: ühe koha peal on oldud juba pikka aega ja soovitakse värskendust, olemasolev üürileping hakkab lõppema, kommunaalkulud on kõrged, ruumid on ajale jalgu jäänud, ettevõte on kasvanud ja vajatakse ruumi juurde või vastupidi on vaja väiksemat kohta jne. Teades millistes ruumides ettevõte hetkel asub, annab aimu ka sellest, milliseid ruume otsitakse. Infotehnoloogiaettevõtete jaoks, kus konkurents tööjõuturul on suurem, on eriti oluline töötaja heaolu ja investeeritakse büroo sisustusse. Sarnaste hüvedega pakkumiste korral saab otsustavaks just see, kellel on ägedam kontor.

Uusarendustega käib töö tihti kuni paar aastat ette, olgu selleks siis rajatav büroo-, lao-, tootmishoone või tänapäeval väga praktiline stock-office.

Uue maja puhul on suureks eeliseks see, et saab ehitada täpselt ettevõtte jaoks sobilikud ruumid, tänu millele hoitakse kokku ümberehitustega kaasnevate lisakulutuste pealt, mis üldiselt kaasnevad juba kasutuses olnud pindadega. Lisaks on hoone oma olemuselt värske ja tänapäevaste tehnoloogiliste lahendustega. Kinnisvarakonsultant omab infot, kuhu on plaanis rajada uued hooned ja viib teid kurssi võimalike variantidega juba enne seda, kui ehitusega on üldse alustatud.

Igapäevaelus kasutame me kõikjal professionaalide abi, need on inimesed kes on kursis kõige uuema informatsiooniga oma valdkonnas. Kinnisvarakonsultandid on professionaalid kinnisvaras. Konsultandi teenust kasutades saate te valimi teile sobilikest valikutest, sest olles igapäevaselt ümbritsetud infoga, on tal võimalik pakkuda teile alternatiivseid lahendusi. Lisaks on konsultant teile abiks lepingu läbirääkimistel andes erapooletut nõu.

Kinnisvarakonsultant säästab teie aega ning teeb uue ruumi otsimise teie jaoks võimalikult mugavaks.

Meie professionaalsete ärikinnisvara konsultantidega saad ühendust võtta siin.