arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tekstiilimaailm julgetele

Kas kõikide sõprade ja tuttavate kodud on peaaegu ühte nägu? Tunned, et soovid eristuda ja anda oma kodule isikupärase julge vimka? Sellisel juhul tere tulemast salongi Sisustuspluss!

Selles artiklis tutvustan Domus Kinnisvara koostööpartnerit, kardina ja tapeedi salongi Sisustuspluss. Kui tunned, et sinus on peidus krutskeid täis persoon, kes tahab eristuda massist, siis just sellest salongist saab inspiratsiooni ja abi julgeteks ja maitsekateks lahendusteks.

Salongi perenaine ja tekstiilikunstnik Signe ütleb, et beež beežiga sobitamise ajastu hakkab vaikselt jääma tahaplaanile ja ta on rõõmus, et järjest rohkem ollakse julgete lahenduste otsinguil.

Juba mitmendat aastat võimutsevad tekstiilimaailmas metallsed toonid nagu kuldne, hõbe ja vask. Need toonid annavad linnaruumile igati sobiliku glamuuri.

James Hare, 2019. aasta kollektsioon “Hatton”

Põnevust lisab aga tekstiilimaailma vallutanud loodusest inspireeritud džungli temaatika, millele on sageli lisatud veidi ekstravagantsust. Džungli teemat näeb väga erinevates variatsioonides – eksootilised taimed, loomad ja muud loodusmotiivid.

Džungli virr-varr kogus hoogu juba eelnevatel aastatel ning ei paista nii pea veel kuhugi kaduvat.  Signel on rõõm tõdeda, et ka Eestis leidub järjest enam kliente, kes julgevad oma koju veidi džungli meeleolu tuua, kas kangaste või tapeetide näol.

Clarke & Clarke, 2019. aasta kollektsioon “Exotica”

Salongi perenaine märgib, et sageli ei tule kliendid selle peale, et sisustuskangaid kasutada ka mujal, kui ainult aknakatetena. Kui soovid lisada toale veidi särtsu, aga pead mustreid kardinatena liiga paljuks, siis lahenduseks on näiteks diivanipadjad, dekoratiivse kangaga kaetud tumbad, voodipeatsid jms. Padjakatteid ja pleede saab vaevata vahetada ja kangast kulub vähem. Kangaste lai värvispekter annab mängimisruumi nii, et toa lõpplahendus oleks harmooniline. Erinevad, kuid sarnaste toonidega mustrid ja tekstuurid loovad koos ühtse toreda terviku.

Clarke & Clarke, 2019. aasta kollektsioon “Exotica”

Signe ütleb, et suureks üllatuseks on terratso mustri jõudmine kangasse. Terratso on plaatidena toodetav tsementbetoon, mis sisaldab dekoratiivse täitematerjalina värvilist kivipuru. Seda mustrit on harjutud nägema peamiselt põranda-, trepi- ja seinakattematerjalina, aga ka kõnniteedel ja siseõuel.  Tekstiilimaailma jaoks on terratso muster uudne ja põnev. Sellel on ka väike vimka, nimelt võib kangas mõjuda ruumilisena. Sisustusplussis leiduv kangas on taskukohane ning selle valik näitab trenditeadlikkust.

James Hare, 2019.aasta kollektsioon “Hatton”

Mis teha siis, kui tekstiil sinu kodus on emotsionaalse väärtusega ning välja vahetamine ei tule kõne alla. Sisustusplussis leidub erinevate põnevate ilupaelte katalooge. Ilupaela saab lisada patjadele, laudlinadele, pleedidele, kardinatele ja miks mitte ka roomakardinate serva – fantaasial ei ole piire.

Style Library toodang Harlequin, kollektsioon “Arabella Trimmings”

James Hare, 2019.aasta kollektsioon “Hatton”

Rohkem infot toodete ja põnevate ideede kohta saad uurida külastades Sisustusplussi salongi E-Kaubamaja I korrusel, Tehase 16, Tartus.

Rohkem tootevalikut leiad kodulehelt: http://sisustuspluss.eu/

Järgmises artiklis tutvustame üht tulist koostööpartnerit, kes pakub kuuma ilu korterisse, suvilasse või miks mitte ka kontorisse.