arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Paadisadamaga kinnistu golfiküla külje all

Kauni haljastusega vanalt veskikohalt, mis asub Ihasalu lahe kaldal vaikses Kostiranna külas, avanevad imekaunid panoraamvaated akendest ja iluaiast otse merele. Paremal on vaadeldav Neeme poolsaare rannajoon ja vasakul Rohuneeme poolsaar. Tallinna kesklinn jääb 25km kaugusele ning Jõelähtme Golf kõigest 5km.

Idüllilisel õuealal paistab päike kogu päeva ja loojub otse merre, vaikses lahesopis pesitsevad luiged…Valdav osa kõrghaljastust asub maapoolses küljes. Meretuulte eest on kaitseks kahel pool laiuvad poolsaared ja  kinnistu paiknemine lahesopis.

Kinnistul paiknevad hubane elamu, avar külalistemaja, paadisild, uhke maakelder ja vana veski seinad.

ELAMU: täiskeldriga kahekorruseline hoone on 2011. a. täielikult restaureeritud traditsioonilises maamaja stiilis. Sisekujunduses kasutatud materjalid keskmisest kõrgemas hinnaklassis ja sobilikud maja romantilise atmosfääriga – esik-hallis ja elutoas mustrisse laotud kivipõrand, krohvitud seintel dekoratiivsed paekividetailid; interjöörides kasutatud palju laudist ning eksponeeritud mitmed vanad ehitusdetailid (talalaed ja ehedad paekiviseinad).

Hoone sissepääsu ja fassaadi ehivad kaunid ronitaimed; pääs mere pool paiknevale murualale alumise korruse elutoast. Panoraamvaated merele  elamu alumise korruse elutoast, ülemise korruse trepihallist, kõikidest pesuruumidest ja külalistemaja magamistoast.

KÜLALISTEMAJA – Kahekorruseline külalistemaja on valminud aastal 1999. Hoones paiknevad ka garaažid, kuhu peale autode mahub ka merepaat.

MAAKELDER – maapealne osa kujundatud kiviktaimlana, siseruum võlvlaega, täielikult restaureeritud ja vajadusel köetav.

PAADISILD – kinnistul paiknev paadisild on kapitaalne betoonrajatis ja valminud 1999. aastal.

ÕUEALA – elamu kõrval paiknevas vanas õunapuuaias 13 kandvat viljapuud, maja ümber dekoratiivsed püsikud ja ilutaimed, valdav osa kinnistust murukattega, sissesõidutee kaetud tänavakividega.

VESKI – vana veski dekoratiivsed varemed paiknevad mere kaldal ja on heas korras.

Kaunis kinnistu ootab uut omanikku!

Huvi korral palun võta ühendust – Siiri Maask tel. 5033691, siisri.maask@domuskinnisvara.ee