arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kui koliks õige Otepääle… ja hakkaks hotelli pidama

Otepää mängib Eesti ajaloos olulist rolli, sest siin õnnistati sisse esimene Eesti lipp aastal 1884. Lisaks sellele on Otepää Eesti pealinn. Seda küll sümboolselt ja vaid talvel, kuid Eestlaste seas armastatuim talispordi- ja suusalinn on Otepää kindlasti. Lisaks paikneb Otepää Eesti linnadest kõige kõrgemal. 

Otepää oma maaliliste vaadetega ja sportimisvõimalustega on puhkajate seas ülimalt populaarne. Tehvandi Spordikeskuses võid suusarajalt trehvata Eesti spordimaailma tippusid. Mõnusad jalutuskäigud matkaradadel ja see võrratu Pühajärv, mis lausa tõmbab suvitajaid. Selleks, et kõigil puhkajatel oleks mõnus pesa, mida puhkuseperioodil koduks kutsuda, on rajatud privaatsesse kohta kõrgemale mäenõlvale Nuustaku Villa. Nüüd otsib see Villa omale uut peremeest.

2007. aastal täielikult renoveeritud hoone asub tupiktänaval. Hoone asub kõrgemas kohas, seega enamike tubade akendest ja rõdudelt avaneb maaliline vaade Lõuna-Eesti metsadele ja maastikule. 

Majas on kokku 10 täielikult möbleeritud tuba (13m2 kuni 50m2):

  • Suur peretuba läbi kahe korruse sauna ja köögiga (5 voodikohta + lahtikäiv diivan)
  • Peretuba eraldi lisamagamistoaga
  • 2 köögi ja saunaga tuba
  • 2 köögiga tuba
  • 4 kaheinimese tuba

Lisaks on keldrikorrusel eraldi köögiga suur konverentsiruum/söögisaal, kaminasaal ja suur saun pesuruumiga. Peoruumist pääseb otse majatagusele kiviparketiga terrassile, kus võimalik grillida ja värsket õhku nautida. 

Aastal 2007 on maja ja tehnosüsteemid väga põhjalikult renoveeritud. Hoones valvesüsteem ning automaatne tulekahjusignalisatsioon. Kõikides tubades WiFi ja televiisor. Maja kütab ning sooja tarbevee tagab täisautomaatne õliküttel katel- sealjuures on väga mõistlikud küttekulud. Majutusasutus on aktiivselt töötav ning välja kujunenud on suur püsiklientide hulk. Palju väliskülastajaid tuleb booking.com veebisaidi kaudu (keskmine hinne 8,9).

Nuustaku Villa on oma privaatse ja turvalise asukohaga üks parimaid kohtasid Otepääl ööbimiseks. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on söögikohad, ööklubid ja kauplused. Kuna majutusasutus on aktiivselt tegutsev ja müüakse koos sisseseadega, on see suurepäraseks võimaluseks äriga alustamiseks või portfelli laiendamiseks ja seda vägagi mõistliku hinnaga.