arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Linden kodud tartlaste armastatud linnaosas

Ülejõe linnaosa on tartlaste seas armastatud piirkond. Aasta aastalt on siia kerkinud uusi ja põnevaid elamuarendusi, mis loovad harmoonilise kooskõla ajalooliste puu- ja kivimajade keskel.

Ülejõe piirkonnal on palju eeliseid –siin on äärelnnale omane vaikne ja rahulik keskkond, kuid teisalt kesklinnale omased hüved.

Väga hea bussiühendus teiste linnaosadega võimaldab pere noorimatel liikmetel liikuda iseseisvalt kooli nii Annelinna kui Kesklinna suunal. Toidupoed ja kaubanduskeskused on samuti vahetus läheduses (Jaamamõisa Selver, Eedeni Kaubanduskeskus). Eedenis on värskelt avatud Apollo kino, spordisõpradele on suurepärased sportimisvõimalused näiteks Eedeni keskuses asuvas Fitlife spordiklubis.

Emajõe ja Anne kanali äärne roheala ja kergliikusteed pakuvad pikkade  jalutuskäikude nautijatele mõnusat vaheldust. Anne kanal on ka talvisel ajal elamusi pakkuv, kui avatud on suusarajad.  

Kõigile neile, kes sooviksid rajada oma kodu Ülejõe piirkonda, aga ei ole veel leidnud seda õiget, on meil hea meel tutvustada 2018 aastal valminud kortermaja  kahte eksklusiivset korterit.

Pärna 33a asuvas 12 korteriga Linden kodus on vabad veel 2 viimast, suurepärase planeeringuga 5-toalist perekorerti. Suure pere vajadusi on igati arvesse võetud- mõlemas korteris on olemas rõdu, 2 tualettruumi. samuti on pesemisvõimalused loodud nii, et korteris on olemas nii vann kui duššinurk. 

Lisaks on 1. korrusel isiklik panipaik, parkimiskoht soklikorrusel asuvas parklas.

Mitmed huvilised on juba huvi üles näidanud ning kui ka Sina tunned, et see võiks olla Sinu pere uus kodu, siis anna endast kiiresti märku.

Uudista viimaseid allesolevaid kodusid siit: 1. kodu ja 2. kodu