arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Supilinna kerkib uus 6 korteriga ridaelamu tüüpi maja

Supilinn on juba aastaid olnud Tartlaste seas populaarne elukoht. Populaarsuse põhjuseks on kindlasti asukoht Tartu kesklinna vahetus läheduses, kuid oma elurütmilt kulgeb Supilinn hoopis teises tempos. Kõik vajalik on käe-jala juures. Spordisõpradele on suurepärased sportimisvõimalused Tähtvere puhkepargis, kus lisaks jooksuradadele ja talvistele suusaradadele saab ka discgolfi mängida ning pere pisematele on suur mänguväljak. Mõnus on jalutada mööda Emajõe kallast kulgevaid kergliiklusteid ja suvel veeta aega Emajõe äärses rannas. Hommikuti täidab Herne tänava pagariärist  pärit värskete saiakeste lõhn ning muu toidukraami saab soetada lähedal asuvast Herne poest.

Kõigile neile, kes sooviksid rajada oma kodu Supilinna, aga ei ole vee leidnud seda õiget, on meil hea uudis tutvustada uut ridaelamu tüüpi elamut Kapsa tänaval. Ehitus on juba alanud ning maja valmib 2019 aasta III kvartalis.  Kokku on hoones vaid 6 korterit- kaks 4-toalist ridaelamuboksi, kaks 3-toalist ridaelamuboksi ja kaks kompaktsemat 3-toalist korterit. Ridaelamu bokside juurde kuulub oma terrass ja muruala maja taga kuhu lapsed turvaliselt mängima saata ning ise suveõhtutel grillida ja perega aega veeta. Lisaks on ridaelamuboksides kamina valmidus, et elava tule fännid saaksid võimaluse külmal talveõhtul kamina ees sooja kakaod juua. Hea uudis on ka saunasõpradele, sest igas uues kodus on saun.

Esimesed huvilised on juba endast märku andnud ning kui ka Sina tunned, et see võiks olla Sinu pere uus kodu, siis anna endast kiiresti märku. Eelbroneerimine on alanud.

Lisainfo:

Kristo Kivisalu
Kutseline maakler / Konsultant
+372 5373 3475
kristo.kivisalu@domuskinnisvara.ee