arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu kõige kiiremini kasvavas linnaosas Ülejõel alustas Villaare OÜ projekti Uus 21 ehitusega.

2019. aasta jaanipäevaks valmib Tartus, Uus tn. 21 kinnistul kaasaegne ja energiasäästlik väike 6 korteriga korterelamu. Ülejõe linnaosa on tuntud kui kiireimini kasvava rahvaarvuga linnaosana Tartus, eeskätt tema vahetu kesklinna läheduse ning väljakujunenud toetava infrastruktuuri tõttu. Kõik majas asuvad korterid on 3-toalised ning igal korteril omab hoovi- ning päikesepoolset rõdu.

Uus 21 kodude ehitamisel kasutatakse kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid ehitustehnilisi lahendusi. „Oleme rõhku pööranud ehituskvaliteedile ja energiasäästlikkusele, et ülalpidamiskulud oleksid võimalikult madalad,“ rääkis Villaare OÜ juhatuse liige Reiko Kallion. „Kogu maja soojustatakse uue põlvkonna soojustusmaterjaliga SPU ning välisfassaad viimistletakse imiteeriva kivifassaadiplaadiga, mis annab fassaadile pikaajalise vastupidavuse.”

OÜ Villaare on 2005. aastal erakapitalil loodud kinnisvaraarendus- ja ehitusettevõte. Firma meeskond koosneb kogemustega spetsialistidest. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid lahendusi ehitus-, peatöövõtu, projektijuhtimise, kinnisvara, geodeesia ja projekteerimise valdkonnas. Villaare OÜ-d on tunnustatud tiitlitega Edukas Eesti Ettevõte 2014 ja Eesti Gasellettevõte 2015.

Täpsema info saamiseks võtke ühendust Domus Kinnisvara projektijuhi Kaarel Kiidroniga:

Kaarel Kiidron
+372 553 7223
kaarel.kiidron@domuskinnisvara.ee