arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tulevikutrend- ostuesindusteenus

Kui selle sõnapaari peale tõmbus kulm kipra ja tekkis küsimus, siis võta endale aega umbes kolm minutit, selgitan, mis see õigupoolest on.

Teadupärast kasutatud auto ostmisel on tavapärane, et kaasatakse spetsialist, kes tunneb autoasjandust ja seeläbi oskab anda usaldusväärset infot tulevase sõiduvahendi seisukorra kohta – ikka selleks, et ei tekiks olukorda, kus tulenevalt teadmatusest ostuotsuses hilisemalt kahelda.

Hea ja turvaline on suuri otsuseid jagada kellegagi, kes on igapäevaselt turuosaline. Eriti kinnisvara,  kodu ost – kodu ostetakse ju üldiselt mitmekümne aastaku plaaniga. Eestis on üldlevinud arvamus, et kinnisvaramaaklerid tegelevad vaid kinnisvara müügiga. Samas Domuse kinnisvarakonsultantide kompetents on palju laiem ja siinmail on tundmatuks veel jäänud ostuesinduse teenus. Mujal maailmas on ostuesinduse teenus sama levinud ja teada-tuntud teenus kui müügiesindus. Seda loetakse elementaarseks, et kodu ostmisel, mis on ju kordades suurem investeering, kui auto ost, kaasatakse tehingusse turutunnetusega kolmas osapool. Nii on ostu- ja müügi osapooled mõlemad võrdses seisus ja nende esindajad seisavad maksimaalselt esindatava osapoole huvi eest.

Ostuesindus on hästi meeldiv kogemus, mõtle – Teil on oma kodu agent! Omavahelise suhtluse tulemina teab konsultant hästi, mis ootused ja kriteeriumid on teil oma uuele kodule, seda ka ajalises plaanis. Teie koduportfelli koostades tehakse esmane valik turul pakutavatest objektidest; hangitakse regulaarselt infot pakkumisse tulevate objektide kohta arendajatelt ja koostööpartneritelt, teistelt kinnisvarabüroodelt ja teistelt Domuse konsultantidelt. Kui soovid on piirkonnapõhised, saab uurida Teie huviorbiiti jäävate objektide omanike müügihuvi kohta.

Kogemuspõhiselt saab väita, et ostuesindusteenus annab isetegevuse ees eelise läbirääkimiste faasis, kus tänu täpsele hinnainfo valdamisele on konsultantidel selge ülevaade kinnisvaraturu hetkeseisust. Hinnaläbirääkimistel kasutavad Domuse konsultandid ära koolitustelt omandatud teadmised mida igapäevatöös rakendades on saanud väärtuslikud kogemused. Kasulikuks osutub ka see sellisel puhul, kui on vaja kaasata ehitusekspert hindamaks investeeringu maksumust, mis võib lisanduda tulenevalt kinnisvara seisukorrast veel selle hinnale tulevikus ja dokumentatsiooni vormistamisel, et kõik saaks fikseeritud ka ostja huvidest lähtuvalt. Ka järeltegevused pärast kinnisvara soetamist, näiteks pisiremont, mööbli äravedu ja muud kõrvaltegevused vajavad ladusaks asjaajamiseks kontaktvõrgustikku.

Enamik inimesi otsib kodu kinnisvaraportaalide kaudu, kus pakkumiste rohkuse tõttu on väga ajamahukas  protsess leida endale esmane valik huvipakkuvaid objekte. Seejärel peab tegelema  nende analüüsi, lisainformatsiooni küsimise  ja dokumentatsiooni kontrollimisega, mis võtab samuti hulganisti aega. Võimalus on alati ka see, et huvipakkuvate objektide tulevikuväärtust võib mõjutada uusarenduste lisandumine  või mõni muu turuspetsiifiline tegur millele esmalt ei osata tähelepanu pöörata ning see eeldab juba põhjalikumat taustateadmist.

Koduotsingud omapäi võivad venida suhteliselt pikaks, vahel teadmatusest või hetkeemotsiooni ajel tegutsedes on asjaajamine muutunud rutakaks ja seeläbi kahjuks ka kulukaks.

Ostuesindusteenust kasutades võid kindel olla, et sinu tulevane kodu on hoolikalt valitud ja sellega seonduv dokumentatsioon on vormistatud koostöös kinnisvaraeksperdiga, mis aitab kiiremini ja tihtipeale ka soodsamalt jõuda soovitud lõpptulemuseni.

Usalda oma kinnisvarakonsultanti ka ostuprotsessi juures!

Usaldus, mis kestab!