arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kolm Venda said nurgakivi

Eile, 04.04.2017, asetati Tartu populaarseimas uusarenduses Kolm Venda nurgakivi. Raatuse, Pikk, Fortuuna ja Põik tänava kvartali detailplaneeringuga tehti algust juba 2004. aastal ning planeering kehtestati aastal 2009. Avaare Kinnisvara OÜ omandas krundi 2015. aasta aprillis ning maikuus kuulutati välja arhitektuurikonkurss, mille võitis Kauss Arhitektuur OÜ, kuna just nende pakutud lahendus oli terviklikult läbi mõeldud selliselt, et tekiksid mõnusa planeeringuga ja valgusküllased korterid mõnusa sisehooviga.

DJI_0044

Projekt Kolm Venda on veel selles mõttes eriline, et kogu maja projekteerimine ja ehitus toimub BIM (Building Information Modeling) ehk ehitusinformatiivse modelleerimise süsteemi järgi. Maja ehitusega tegi suurte kogemustega ehitusettevõte Ehitustrust algust 2016 aasta novembris ning 2 aastat peale krundi ostmist 2017. aasta aprillis on ehitus jõudnud nii kaugele, et partnerite ja juba projekti omale uue kodu soetanud inimestega asetas arendaja hoonele nurgakivi. „Juba kuu aja pärast võiks toimuda sarikapidu ning esimesed korteriostjad peaksid saama juba jõuludeks oma uude koju“ ütles Avaare Kinnisvara esindaja Martin Sööt.

Domus Kinnisvara ja Avaare Kinnisvara tänab kõiki, kes on oma koduks valinud korterelamu Kolm Venda. Need, kel ostuotsus veel tegemata, ei ole hiljaks jäänud, sest saadaval on veel 3 kolmetoalist, 10 kahetoalist ning 4 ühetoalist korterit.

Kolm Venda – Moodne kodu linnasüdames

Lisainfo: www.kolmvenda.ee