arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Maardu linna uus elu

kallasmaa-1c-u%cc%88ldine-1Otse Maardu südames, linnavalitsuse naabruses, kerkib kaasaegne ja modernne korterelamu, mille valmimisaeg september 2017. Arhitektuurse ehitusprojekti autoriks on Arhitektuuribüroo FP. Elamu on 12 korruseline ja 44 korteriga. Valdav enamus korteritest on avarate merevaadetega ja kõikidel korteritel on rõdu. Maardu Torni arendaja AS Stopptuli on rõhu asetanud kõrgele kvaliteedile, mugavusele ja madalatele ülalpidamiskuludele. Hoone vahelaed on raudbetoonblokkidest, korteritesse on planeeritud kulupõhised soojamõõdikud ning siseviimistlusmaterjalid kaasaegsed ja loodussõbralikud.

Päris kindlasti toob valmiv elamu elevust nii maardulaste kui mujalt saabuvate uue kodu otsijate seas. Võib isegi öelda, et Maardu Torni arenemist on märgatud ka laialdasemalt – on ju hinnatase väga soodne, eriti kvaliteedi suhtes!  Avarad merevaated lisavad eksklusiivsust ja on alati kõrgelt hinnatud argument täna, homme ja tulevikus. Maardu Torniga samale krundile on projekteeritud ka teine, analoogne korterelamu, mille paiknemine ja asetus maatükil ei varja esimese torni merevaateid!

Maardu on kiire arengu, hea taristuga roheline ja hubane väikelinn otse Tallinna külje all.
Linn on mitmekesise ajaloo ja kultuuripärandiga koht, kus on kauni haljastusega pargid, kultuurikeskused, oma turg, kaasaegsed kaubakeskused, kõik vajalikud teenused, lasteaiad, mitmed koolid ja uhke kirik. Üks olulisi Maardu visiitkaarte on iga aasta septembrikuus linnavalitsuse initsiatiivil korraldatav meeleolukas sügislaat,  mida külastatakse lähedalt ja kaugelt üle Eesti – nii kauplema, ostlema kui ka kontserte kuulama-vaatama.

Tänased maardulased hindavad linna arengut kõrgelt ning mujale elama väga ei kipu, kuid valdav osa olemasolevast elamufondist on valminud nõuka ajal. Tänaseks on mitmed kortermajad küll vastavalt võimalustele tehniliselt uuendatud ja kaasajastatud, kuid uute majade ehitus pole hoogu sisse saanud.
Seda rõõmustavam on tõdeda, et esimese uue korterelamu ehitus on alanud!

Siiri_Maask_suur

SIIRI MAASK

Maakler