arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

K6 Residents saab nurgakivi

11.mail kell 15.00 toimub Tallinnas J.Kunderi põik 6 ehitatavate korterelamute nurgakivi panek.

K6 Residentsiks ristitud korterelamutes on juba enne ehituse algust osad korterid müüdud ning mitmel on olemas broneering.
2017.a kevadel valmivad kolm 5 kuni 6 korruselist elumaja, kus ehitatakse kokku 42 korterit suuruses 70-105,8 ruutmeetrit. Kolme- ja neljatoalised eluruumid on hea planeeringuga ning kõrge viimistluskvaliteediga. Oluliseks aspektiks kesklinnas elades on võimalus omada kahte parkimiskohta.

A energiaklassi majade katustele on paigaldatud päikesepaneelid, et säästa küttekuludelt. Innovatiivne ehituslahendus jätab korteri seinad radiaatoritest vabaks, kuna kasutatakse vesipõrandkütet. Vaikne sisekvartal lubab südalinna lummuses tunda end tõeliselt kodus. Kasutatud on konstruktiivseid lahendusi, mis tagab väga hea heliisolatsiooni.

K6 Residentsi ehitajaks on Maru Ehitus. Korterelamu projekteerijaks on Ain Koit Arhitektuuribüroo.

k2