arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Pressiteade: Domus Kinnisvara alustas uute korterite müüki Tartu vahetus läheduses asuvasse Toonekure tee 3 ridaelamusse

Domus Kinnisvara alustas Tartu külje all Luunja vallas Põvvatu külas, lähiaadressiga Toonekure tee 3 peagi valmiva ridaelamu müüki. Ridaelamus on kokku 4 avarat ja valgusküllast kahte korrust läbiva planeeringuga 4-toalist korterit.

SONY DSC

Ridaelamu arhitektuur on kaasaegne – avatud planeering, suured klaaspinnad, ruumikad terrassid ja rõdud ning ehituskvaliteet kaasaegseid parimaid ehitusstandardeid järgiv. Toonekure tee 3 ridaelamu arendaja OÜ Jõgeva EKV juhatuse liige Tiit Saarva kommenteerib „Eesmärgiks oli luua ümbritseva loodusega sobiv valgusküllaste korterite ja madalate küttekuludega elamu. Ridaelamu ehitajaks on enam kui 20-aastase töökogemusega OÜ Jõgeva Ehitus, kelle ehitatud on ka rida- ja korterelamu Vao 1 Raadi linnaosas“. Hoone on projekteeritud AS RTG Projektbüroo poolt. 

Korteri ruumikale elutoale lisavad avarust maast laeni kõrguvad aknad ja klaasuks pääsuga terrassile. „Selline lahendus võimaldab välisruumi kauni loodusvaate visuaalselt liita siseruumiga, mis suurendab tajutavat avarustunnet veelgi.“ kommenteerib korterite müügiga tegelev Domus Kinnisvara maakler Terje Oden.

Toonekure tee 3 korterite avarasse elutuppa on soovi korral võimalik paigaldada kamin ning esikus on ruumi garderoobi ja panipaiga tarbeks. Abiruumi sissepääs, kus asuvad ka kütte- ja ventilatsiooniseadmed, asub väljas, peasissekäigu kõrval. Madalad küttekulud on tagatud otsmistes korterites maaküttega ja keskmistes õhk-vesi küttega.

SONY DSC

Otsmiste maaküttega korterite hind on 147 700 €, mis sisaldab sauna, ning keskmiste õhk-vesi küttega korterite hind on 139 900 €, kus sauna asemel on abiruum, kuid mille saab soovi korral välja ehitada saunaks. Iga korteri hinna sees on aiaga piiratud kinnistu hoovis paiknevad 2 parkimiskohta.

„Toonekure arenduse puhul on tegemist linna vahetusse lähedusse rajatava maakohale iseloomuliku arenduspiirkonnaga, kuhu rajatakse 4 kahekordset 4 korteriga ridaelamut ning 8 eramaja“ lisas projekti müügiga tegelev Domus Kinnisvara maakler Kadri Lest.

Ridaelamuga saab lähemalt tutvuda juba käesoleva nädala laupäeval kell 11.00-14.00, kui toimub Toonekure tee 3 esimene kliendipäev. Kliendipäeva külastajatele eripakkumine!

KLIENDIPÄEVAD:
Laupäeval 13.09 kell 11.00-14.00
Kolmapäeval 17.09 kell 16.00-19.00

Rohkem infot leiate Toonekure arenduse kodulehel: www.jogevaehitus.ee/toonekure