arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse Tartu kontor võttis suvest viimast ja käis Viimse Reliikvia radadel

 

5

Vahelduseks kiirele tööajale käisime 28. augustil Domus Kinnisvara Tartu kontori seltskonnaga kiiret suvehooaega ära saatmas ning veel tegusamat kooliaasta algust tervitamas. Veetsime ilusa õhtupooliku looduses, nautides ilusaid vaateid, vihmatut ilma ja meeldivat seltskonda.

 

Peale kiireid päevaseid tegemisi suundusime üheskoos Põlvamaale Taevaskotta. Esmalt käisime oma väikese seltskonnaga jõelaev Lonny’iga sõitmas, mis viis meid Ahja jõe populaarsemaid vaatamisväärusi – liivakivipaljandeid – imetlema.

Õnneks oli ilm ilus ning peale tunniajast jõelaevaga sõitu võtsime ette jalutuskäigu Taevaskoja matkarajal sealsete vaatamisväärsustega tutvumiseks, kus muu hulgas saime tutvuda kultusfilmi “Viimne Reliikvia” võtteplatsidega. Kes ei ole seal veel käinud, siis kindlasti soovitame Taevaskojas ära käia.

4

6

1

2

Meie pisike väljasõit oli meeleolukas ja lõõgastav. Andis meile energiat sügisele vastu astumiseks ja uute tehingute tegemiseks.