arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kas sinu kinnisvara on heades kätes ?

Oma kodu müümine või ostmine on paljudele emotsionaalne sündumus ja seotud mitmete kõhkluste ning kartustega. Et kõik sujuks plaanipäraselt ja ilma üleliigsete kulutusteta soovitan kasutada kutselise hindaja ja/või maakleri teenust. Kutsetunnistus näitab, et inimene soovib selles valdkonnas olla parim ja osutada kvaliteetset teenust-ta hoolib oma klientidest. Kutsetunnistuse olemaolu saab kontrollida kutseregistrist. Kutsetunnistusega kaasneb nõue ennast aastate jooksul korduvalt täiendada ja seega võid olla täiesti kindel hindaja/maakleri poolt jagatud info usaldusväärsuses. Eestis on kutselisi maaklereid 167  ja hindajaid 81.

Kui ostad vara otse omanikult on mõistlik erapooletu hindajaga konsulteerida, kas välja valitu on oma hinda väärt või mitte. Hindajatel on olemas mahukas tehingute andmebaas, kust näeb reaalseid tehinguhindu-enamasti on need pakkumishindadest 10-20% madalamad.

Müügi korral proovi leida endale parim büroo. Parima tunned ära unikaalsete lähenemiste poolest ja pankade usaldusest. Igaüks oskab kinnisvara portaalidesse kuulutust panna, kuid vähesed suudavad seda teha selliselt, et netiavarustes omale uut kodu otsiv inimene lihtsalt peab huvi pärast just sinu kuulutusel klikkima. Ära unusta, et parim ei ole alati kulukam. Teenustasu on alati kokkuleppeline. Panga usaldus on oluline eksperthinnangu koostamisel ja kutsetunnistuse olemasolu on kohustuslik (tunnistuseta hindaja tööd ei aktsepteerita)

Ostad/müüd oma kodu vaid korra või paar elus ja tee see endale võimalikult meeldivaks.

billboard-ads-part2-17