arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvaras enim kutselisi hindajaid

Domus Kinnisvara tõusis suurimaks kinnisvarafirmaks Eestis kutseliste kinnisvara hindajate arvu poolest. Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu poolt on väljastatud kutsetunnistusi koos registreeringuga riiklikus Kutseregistris kokku 11-le Domus Kinnisvara hindajale.

„Tegemist on pika protsessi ja teadliku strateegia lõpptulemusega, kuhu Domus Kinnisvara on panustanud aastaid“ ütles Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino. Ettevõte on tema sõnade kohaselt investeerinud inimeste koolitamisse ja väärtustanud erialast kutseeksamit pikkade aastate jooksul. „Isegi masu ajal, mil paljud ettevõtted koolituste eelarved miinimumi viisid, jätkas Domus Kinnisvara aktiivselt oma töötajate koolitamist ja innustas kutseeksamitele minemist. Nüüd ongi rõõm tõdeda, et tehtud töö on kandnud vilja“ sõnas Raul Reino. Lisaks hindajatele töötab ettevõttes 15 kutselist maaklerit.

Domus Kinnisvaraga liitus käesoleva aasta kevadel kolmandik Arco Vara hindamisosakonnast. Domuse Põhja-Eesti regiooni hindamisvaldkonna juhi Virgo Laansoo sõnul on ettevõte tõusnud omas valdkonnas Eesti tipptegijate hulka, mille kinnituseks on pädev meeskond ja pankade usaldus. „Domus Kinnisvara hinnanguid aktsepteerivad kõik Eestis tegutsevad pangad, mis ei kehti paraku kõigi kinnisvarafirmade kohta ning kõneleb sellest, et ettevõtte liigub edasi õigel teel koos tugevate partneritega“ ütles Virgo Laansoo.