arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus käis külas Ritsu AS tootmishoones

Veebruarikuu viimasel päeval käisid Domus Kinnisvara Lõuna-Eesti ja Viljandi inimesed tutvumas Ritsu AS palk- ja puitpaneelmajade tootmisega. Kohapeal olles jäi  silma peremehelik korrektsus ja puhtus. See ilmestab, et soovijatele tehakse kodusid hingega ja nii palju kui võimalik kliendi soove arvestades.

WP_20140228_001Ritsu tehases projekteeritakse, toodetakse ning ehitatakse ümarpalkmaju, nelikantpalkmaju ja puitpaneelmaju. Nende tootmise teeb unikaalseks firma enda inseneride poolt  kavandatud ja ehitatud tootmisliinid. Ringkäigul saime meiegi pilgu heita automaatsele liinisüsteemile, mis väga täpselt freesis ja treis vajalikud palkmaja detailid, muutes tööliste elu tunduvalt lihtsamaks. Tänu täiuslikele liinisüsteemidele ongi Ritsu tootmisel võimalik kiiresti ja kvaliteetselt täita kliendi tellimust. Ritsu tööstuse kvaliteeti tõestavad ka mitmed sertifikaadid: ISO 9001:2008; FSC tarneahela sertifikaat; Visuaalse puidu tugevussorteerimise sertifikaat; Passivmaja konsultant.

Kuna Eesti turg on kitsas, siis enamus toodangust läheb Eestist väljapoole, kus nõudlus kvaliteetse Ritsu toodangu järgi on suur. Meile ringkäigu teinud tegevjuht Elari Kivisoo tõi esile ka seda, et viimasel ajal on neil tihe koostöö olnud Aserbaidžaaniga ning uus suund on toota hobusetalle Saksamaale. Ritsu partnerriikide rohkus  näitab, et ettevõtte on paindlik ja visa laial turul enese tõestamisega, kuna iga partnerriigiga tuleb arvestada sealseid ehituskultuure ja erisusi.

Meile vastuvõtt väga meeldis ja kindlasti jätkub meie koostöö ka edaspidi.

WP_20140228_007

Palju huvitavat Ritsu AS kohta saab lugeda nende kodulehel – www.ritsu.ee

 

Koostaja:

Pille Kaseväli

Maakleri assistent