arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara alustas uute energiasäästlike korterite müüki Pärnaõue elamurajoonis Haaberstis

Domus Kinnisvara ja NCC Elamuarendus sõlmisid koostöölepingu, mille kohaselt alustas Domus Kinnisvara Pärnaõue elamurajoonis kahe 2014.a. jaanuaris valmiva kortermaja müüki. Uued, B energiaklassi ja 3-aastase garantiiga kortermajad asuvad Haaberstis aadressil Noorkuu tn 10 ja 12.

Omanikke ootavad kaasaegsed, madalate ülalpidamiskuludega kahe- ja kolmetoalised korterid. Kõikidel korteritel on rõdu ning iga korteri juurde kuulub panipaik hoone esimesel korrusel. Parkimiskohad asuvad majade ees ning nende eest täiendavalt maksta ei tule.

Hoonetele on väljastatud energiamärgis B ning tagatud on mõistlikud ülalpidamiskulud:

  • korteripõhine küttemõõdik;
  • igas korteris soojustagastusega ventilatsioonisüsteem;
  • PVC-profiilil 3-kordsed klaaspakettaknad.

Pärnaõue elurajooni iseloomustab hea asukoht – läheduses on ostukeskused, spordiklubid, terviserajad, rand. Piirkonda rajatakse pargid ja puhkealad. Lisaks jaanuaris valmivatele majadele on tänaseks valminud ja õnnelikud omanikud leidnud juba kuus maja.  Noorkuu tn 10 ja 12 majja võib osta korteri rahuliku südamega – elurajooni rajaja NCC Tähekodu annab esimesena Eestis uutele kodudele 3-aastase garantii.

Projekti arenguga saab end kursis hoida: www.facebook.com/noorkuu.

Lisainfot jagavad Domus Kinnisvara sõbralikud maaklerid:

Rain Hallikmäe

GSM: +372 52 65 960

rain.hallikmae@domuskinnisvara.ee

Martti Juse

GSM: +372 521 4362

martti.juse@domuskinnisvara.ee

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, kinnisvara väärtustamist ja investeerimisprojektide juhtimist pakkuv ettevõte, mis on kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsooniks Eestis. Ettevõtte esindused on avatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Võrus, Viljandis, Keilas ja Kuressaares. Enam kui 1600 objekti müügikorraldusega tegeleb üle 70 töötaja, kellest paljud on kutselised kinnisvaraspetsialistid. Ettevõte kuulub Eesti Kinnisvarafirmade Liitu.

NCC Tähekodu on suurim kodude arendaja Tallinnas. Viimase kümne aastaga on ettevõte rajanud Tallinna ja selle ümbrusse üle 1100 kodu. NCC Tähekodu märgi all on kerkinud Viimsi keskusse Tammeõue, Kadrioru ja Lasnamäe piirile Vana-Kuuli, Mustamäele Rabaküla ning Haaberstisse Pärnaõue. Järgneva kümne aasta jooksul plaanib ettevõte ehitada veel täiendavalt 1000 korterit.