arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kinnisvara arenduses võetakse kasutusele uusi lahendusi

Domus Kinnisvara on alustanud viie uue korteri müüki Tallinna kesklinnas.

Odra 4 maja renoveerimistöödega on alustatud augusti lõpus ning tänu läbimõeldud ehitusplaanile on maja valmimine terviklik ja kiire.

Kogu elamu on remondi ajaks täielikult kaetud.

Tellingute paigaldamise ajal möödujate tähelepanu köitnud lahendus on Põhjamaades laialdaselt kasutusel, Eestis on taoliselt renoveeritud vaid üksikud elamud.

Maja arendaja on kasutanud sarnast tehnikat ka varasemalt kortermajade rekonstrueerimiste juures, põhjendades valikut peamiselt hea ilmastikukindlusega.

Tavapärasest keerulisem ning kallim lahendus maja katmiseks annab aga võimaluse jätkata uute korruste ehitamist ning maja fassaadi renoveerimist ka algaval sügis – talvisel perioodil, vähendades seeläbi ostjate ooteaega korteri kättesaamiseks.

Mitmete lisaväärtustega korterid valmivad 2014 aasta alguseks, broneerimine ning eelmüük on võimalik septembri algusest.

Korterid müüakse lõppviimistlusega. Müügihindades sisalduvad nii parkimiskohad kui panipaigad.

Täpsem info on saadaval Domus Kinnisvara kodulehel, kinnisvaraportaalides ning arenduse kodulehel www.odra4.com