arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kohtumine Jõgevamaa koostööpartneritega

Olles võtnud sihiks Domus Kinnisvara aktiivsemaks tegutsemiseks ja tutvustamiseks Jõgevamaal, korraldas Domus Kinnisvara Lõuna-Eesti kontor kohtumise kohalike laenuhaldurite, kinnisvara arendajate ja kohalike omavalitsuste ametnikega.

Kohtumisel tegi Kristjan Gross ettekande Jõgevamaa kinnisvaraturust, millele Sirle Koorts lisas häid näited oma maaklertegevusest. Põhilisena jäi kõlama seisukoht, et piirkonna ostujõud on madal ning see, kes tahab tänases turuolukorras Jõgevamaal kinnisvara müüa, peab seda tegema reaalse hinnaga. Näiteks on Jõgeval pakkumises ca 90 korterit, millede hinnakäärid on üsna suured – tehinguid teostatakse paraku madalama hinnaga elamispindadega. Turutasemest kõrgema hinnaga varade vastu nõudlus puudub ning selliseid objekte on  võimatu müüa. Jõgevamaa iseloomuks ja eeliseks on aktiivne põllumaaturg – maatulundusmaade tehingute osakaal on maakonnas 50-60%.

Pärast ettekannet oli meeldiv võimalus vahetada mõtteid osalejatega.

Loodame meeldivast esitlusest kujundada traditsiooni ja kohtuda kõigi koosolijatega ka edaspidi.

Suur tänu Puurmani Mõisa SA-le konverentsisaali kasutamise eest.