arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avas maakodude erilehe

Kevad on peagi kätte jõudmas ning puhkuseperioodi eel on traditsiooniliselt suurenemas nõudlus maakodude järele. Sellest tulenevalt avas Domus Kinnisvara eraldi maakodude veebilehe.

Ettevõte on koondanud sellele lehele kõik maakodude pakkumised üle Eesti, et huvilistel oleks võimalikult põhjalik ülevaade pakutavatest objektidest enne kui sõidetakse kaugele objekti üle vaatama. Pidevalt uueneval lehel on pakkumisi puhkuse veetmiseks nii suvel kui ka talvel.

Domus Kinnisvara Lääne–Eesti maade ja majade maakleri Ester Liira sõnul on kevadilmade saabudes huvi maamajade vastu suurenenud tunduvalt. „ Lund on veel palju ja ligipääs majadele on raskendatud, kuid klientide huvi leida omale suveks kaunis maakodu on veel suurem“ sõnas Liira. Maamajade eeliseks on privaatne asukoht ja looduskaunis ümbrus. Klientide hulgas on eelistatud privaatse asukohaga maamajad, merelähedusega rannaalad ning Lõuna-Eesti kuppelmaastikuga piirkonnad.