arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Toimus Lõuna-Eesti maaklerite infopäev

Juba väikese traditsioonina võttis Domus Kinnisvara ka sellel kevadel kavva Lõuna-Eesti kinnisvaramaaklerite seas uut infot edastava ürituse korraldamise, mis sai teoks 25. mail Tartus.
Ühena teemadest tutvustati olulisemaid muudatusi 01. juulil k.a. jõustuvas perekonnaseaduses. Et miks just abielu sõlmida või lahutada notari juures või kuidas muutuvad abikaasade varalised suhted, tõi ilmekalt kuulajate ette notar Paavo Uibopuu.
Käsitlemist leidis maaklerite jaoks eriti uus ja huvitav teema – Notarite Koja juurde loodud vahekohus. Vahekohtu olemust, erisusi tavakohtust ning menetlusprotsessi tutvustas vahekohtu liige, notarikandidaat Triin Tein. Kõne all olid ka notari uued ametitoimingud ja ametiteenused.
Meeleoluka päeva lõpetas Pindi Kinnisvara Viljandi kontori juhataja, kutseline maakler ja kutseline hindaja Mirje Kallaste, kes viis kuulajaskonna kurssi erisustega põllu- ja metsamaade hindamisel. Teema, millega maakleritel tuleb tihti kokku puutuda, kuid napib teadmisi, kust vajalikku infot leida ja kuidas seda töös rakendada.
Elava vastukaja taustal võin öelda, et Ülikooli raamatukogu konverentsisaalis toimunud üritus läks ka seekord kenasti korda. Kutse kolleegidelt järgmise ürituse korraldamiseks on meile juba edastatud. 🙂