arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kuuldused Rummu kinnisvaraturu surmast on tugevalt liialdatud

Meie Keila büroo tegevuspiirkonda kuulub hulk Lääne-Harju väikeasulaid ja linnu ning meil on hea meel tõdeda, et turg toimib omas rahulikus rütmis kõigis kohtades, Keilast Paldiskini. Kõige elavam ongi turg Paldiskis, aga meie maaklerid on viimastel kuudel täheldanud huvi kasvu ka Rummu aleviku osas ja peamiseks põhjuseks on mõistagi odav hind. 1-2 toaliste korterite reaalsed tehinguhinnad jäävad 50 000 ja 120 000 kr vahele ning see on olnud vastuvõetav hinnaklass. Jaanuaris ja veebruaris tehtud tehingute keskmine ruutmeetri hind on 2076 kr. Huvipakkuv fakt on ehk see, et tehinguid ei tehta asulate põlisasukate vahel, vaid ostjateks on põhiliselt Tallinnas elanud isikud. Nad on pigem vanemaealised kodanikud, kes ühel või teisel põhjusel on jäänud elu hammasrataste vahele ning kolimine odavamale pinnale on olnud pigem sunnitud käik, mitte aga unistuste kodu otsimise ja leidmise tagajärg.

Kinnisvaraportaalide City24 ja Ekspresskinnisvara andmetel on Rummu alevikus pakkumises 15 korterit ja nende keskmine pakkumishind on 2659 kr/m2. Nagu näha, siis jääb keskmise pakkumishinna ja reaalse tehinguhinna vahele ca 600 kr ruutmeetri kohta.

Aia 13, Rummu

Aia 13, Rummu