arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Haabersti linnaosas vähem odavate hindadega korterite tehinguid

Erinevates kinnisvaraturu analüüsides on esitatud positiivse kasvuga graafikud eelmise aasta viimase kolme kuu Tallinna korterite hindade kohta. Väga paljud on hinnakasvu imeks pannud, kuid korterituru muutust on selgelt näha tehingute struktuuris.

Heaks näiteks on Haabersti linnaosa, kus 2009.a viimase kvartali hinnakasv oli suurim. IV kvartali tehinguid täpsemalt vaadates jäi silma, et järjest vähem tehti tehinguid alla 10 000 kr/m².

Oktoobri kuus tehti Haabersti linnaosas 47 korteri tehingut, millest 14 oli uutes majades. Alla 10 000 kr/m² oli 12 tehingut. Novembris oli Haaberstis 45 korteri tehingut, millest 22 uutes majades. Alla 10 000 kr/m² oli 7 tehingut. Ning detsembris tehti Haabersti linnaosas umbes 47 korteri tehingut, sellest 18 uutes kortermajades. Kuna alla 10 000 kr/m² tehinguid oli ainult 2, siis võib öelda, et odavamad korterid on otsa saanud ning taas ollakse valmis ostma veidi kõrgemate hindadega.

Tallinna ja Harjumaa korteriturust loe meie turuanalüüsist, mis asub siin.